Rabatter

Vi förhandlar kontinuerligt med olika leverantörer för att kunna erbjuda våra medlemmar fördelar. Om Ni saknar någon tjänst eller våra så kom gärna med förslag!

Mallar

För mallar har vi ett samarbete med "minverksamhet i Sverige AB". Gå till hemsidan "minverksamhet.se" för registrering. Medlemmar får 1 000 kronor i rabatt.

Telefoni

I arbetet som redovisare är du ofta utanför kontoret och det är viktigt att ha en bra operatör med de rätta tjänsterna och täckningen. Har du eller ditt företag frågor eller funderar kring företagsabonnemang eller andra mobila lösningar? Då är ni varmt välkomna till mig Mikael Gustavsson som jobbar som företagsrådgivare. Som medlem hos AR får ni en kostnadsfri konsultation av ert företags mobila lösningar. Varmt välkomna till Telenor.

Bilar/Billeasing

Idag är det många som använder elektronisk körjournal till sin tjänste- och förmånsbil. Som medlem hos AR får ni rabatt hos TelliQ om ni skaffar en elektronisk körjournal. Glöm inte att även rekommendera elektronisk körjournal till era kunder!

Ramavtal

Produktblad


Finansiering och Fakturaköp
Kreditupplysning
Litteratur

Under november kommer titlar och priser att läggas upp för redovisningsböcker inför 2017.

Rekrytering
Försäkringar

Tillsammans med Svedea kan vi ni erbjuda våra medlemmar förmånliga ansvarsförsäkringar. Mer information finns för registrerade medlemmar på vår hemsida.

 

Från den 1 november kommer vi att i samarbete med Skandia erbjuda våra medlemmar två månader kostnadsfri försäkring. AR kommer att ha ett gruppavtal med Skandia som medlemmarna har möjlighet att använda. Mer information om detta kommer att läggas upp på hemsidan och skickas hem till alla medlemmar.

Utbildningar

Rådgivning
Profilmaterial och gåvor